Mislata ha obert una extensió de la Biblioteca en la piscina d'estiu

Guardar

Apertura de la Bibliopiscina-2
Apertura de la Bibliopiscina-2

La piscina municipal de Mislata ofereix des d'ahir a tots els seus usuaris un servei de Bibliopiscina dins de les mateixes instal·lacions, tant en horari de matí com de vesprada, inclosos també els caps de setmana. Gràcies a aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Mislata, els banyistes poden gaudir de la lectura d'un llibre o de publicacions periòdiques de manera gratuïta mentre prenen el sol en la piscina.

Per a açò, només és necessari que els usuaris presenten el seu carnet de la Biblioteca o que demanen allí mateix fer-li-ho, podent-se portar fins a un màxim de tres exemplars. La Bibliopiscina de Mislata compta amb centenars d'exemplars de diverses temàtiques i per a tots els gustos i edats, a més d'una selecció de revistes que també s'ofereixen als usuaris. Com ha explicat aquest matí el regidor de Biblioteques, Javier Santes, "Bona part dels fons bibliogràfics d'aquesta piscina d'estiu són infantils i juvenils, a causa de la gran quantitat de xiquets que visiten diàriament la piscina, i molts d'ells estan editats amb materials impermeables pel que es poden llegir recentment eixits de l'aigua".

El regidor ha recordat que la Bibliopiscina és un servei que s'ofereix des de fa més de vint anys i que funciona molt bé a Mislata". L'objectiu d'aquesta iniciativa, a més de prestar els llibres i revistes als banyistes, "és donar a conéixer la Biblioteca Municipal i que els usuaris acaben fent-se usuaris d'ella durant la resta de l'any", conclou Santes.

Arxivat a:

Destacats