Mislata finalitza el pagament de les 3.000 ajudes de Xarxa Llibres

El Ayuntamiento ha transferido los más de 300.000€ a las familias y en la web municipal informa ya del procedimiento para cobrar la segunda parte

Guardar

Vuelta al cole 2015 Mislata-7
Vuelta al cole 2015 Mislata-7

Les famílies de Mislata van sol·licitar un total de 3.027 sol·licituds d'ajudes del programa Xarxa Llibres, la iniciativa posada en marxa per la Conselleria d'Educació per a gestionar la gratuïtat dels llibres de text. Durant els últims dies del passat exercici, el Consistori va habilitar el Centre Jove del Mercat i La Fàbrica perquè els pares i mares de l'alumnat de la ciutat sol·licitaran els primers 100€ d'ajudes, aportant les factures dels llibres.

Després de moltes setmanes realitzant l'ardu treball d'informatització de totes les dades i el punteig de les factures, l'Ajuntament va resoldre afirmativament la major part de sol·licituds i va començar a realitzar les transferències. Este procés de pagament ha finalitzat esta setmana, amb l'abonament ja d'un total de 2.791 sol·licituds, la qual cosa representa un 98,15% del total. Les 56 restants corresponen a famílies que han hagut d'esmenar errors o aportar més documentació per a la seua aprovació.

Amb tot, les més de tres mil ajudes transferides en concepte d'ajudes del programa Xarxa Llibres ascendixen a un total de 315.480,31€. L'altra meitat del programa, els 100€ restants, es faran efectius quan les famílies tornen els llibres en bon estat a final de curs. En la web municipal ja s'informa del procediment que s'ha de seguir.

Arxivat a:

Destacats