Mislata explica a les associacions com els afecta la Llei de Transparència

El Ayuntamiento organiza una nueva edición de sus jornadas de participación ciudadana que llevan por título “1+1=3”

Guardar

Taller transparencia asociaciones
Taller transparencia asociaciones

L'Ajuntament de Mislata continua apostant per fer un front comú amb el seu teixit associatiu. "1+1=3" significa sumar Mislata i Ciutadania i és el lema amb què van nàixer unes jornades de participació ciutadana que l'Ajuntament organitza dos vegades a l'any i amb les que pretén unir esforços amb les seues associacions.

Mislata posseïx un dels teixits associatius més rics i actius de la comarca i amb estes jornades l'Ajuntament pretén oferir-los informació i assessorament perquè es convertisquen en verdaderes ferramentes de participació. Per això de manera periòdica s'organitzen xarrades i tallers formatius, perquè els col·lectius sàpien quines són les seues obligacions, però també per a impulsar la seua labor social, per a aclarir les seues metes i per a proporcionar-los un entramat administratiu que els facilite el desenvolupament de les seues funcions en benefici de la ciutadania.

En aquesta nova edició de les jornades que van culminar divendres passat, l'Ajuntament va explicar a les associacions com els afecten la llei estatal 19/2013 i la llei autonòmica 2/2015 que regulen la Transparència. I és que les associacions també estan obligades a publicar en Internet els seus comptes, així com els seus programes i activitats, si reben un determinat percentatge d'ingressos per subvencions públiques.

La setmana passada, en la primera de les jornades de "1+1=3", es va impartir un taller de comunicació per a associacions, en el que els col·lectius socials van aprendre a definir i aclarir els seus objectius, per a posteriorment donar-se a conéixer a través dels distints mitjans i canals d'informació ciutadana.

Arxivat a:

Destacats