Mislata Et Beca obre la inscripció al nou programa formatiu municipal

Guardar

IMG_4214
IMG_4214

Mislata és l'únic municipi que ha optat per compensar la reducció de places de la Diputació de València amb un programa finançat amb fons propis. Així, demà s'obre el termini d'inscripció a Mislata Et Beca, un programa de pràctiques per a estudiants amb la mateixa durada i les mateixes retribucions econòmiques que el programa provincial.

Els 22 joves que es beneficien de la nova convocatòria faran les pràctiques de l'1 d'agost al 30 de setembre, a raó de 20 hores setmanals; rebent una dotació econòmica de 500 euros mensuals. Per agilitar els tràmits, els joves inscrits al programa de la diputació que van quedar fora de l'adjudicació no hauran de tornar a presentar tota la documentació requerida si volen formar part d'aquest nou programa. En aquest cas solament serà necessari emplenar i presentar la instància. La presentació d'aquestes sol·licituds es podrà fer fins al pròxim 25 de juliol.

"Avui som l'únic govern local que ha compensat la reestructuració de les beques de la Diputació amb unes beques pròpies, i la ciutadania sap valorar l'esforç que suposa això; considerem que era imprescindible donar més oportunitats als nostres joves", explica María Luisa Martínez Mora, portaveu del govern de Mislata i ponent d'Hisenda.

A petició dels departaments municipals, les beques municipals es destinen a les titulacions que inclouen algunes que no recollia l'anterior programa, com a Ciències de l'Activitat Física i Esport, Publicitat i Relacions Públiques, Enginyeria Multimèdia, Filologia, Enginyeria Civil, Enginyeria en Camins, Canales i Ports, Criminologia o Atenció Sociosanitària a la Dependència.

Arxivat a:

Destacats