Mislata despedeix les seues festes més participatives amb molta pólvora i una paella gegant

Guardar

fiestas
fiestas

Mislata va tancar una nova edició de les seues festes. Com ocorre des de fa uns anys, quan l'Ajuntament va decidir crear la fira de la plaça Major, les festes han tornat a superar-se una vegada més en capacitat organitzativa i, sobretot, en participació. Per això les d'enguany tornen a ser, a l'espera de les pròximes, les més multitudinàries.

L'afluència de públic a la fira el passat cap de setmana va ser espectacular, especialment durant les nits del divendres i del dissabte, en les que les actuacions musicals i en especial l'orquestra Montecarlo van reunir a milers de persones enfront de l'escenari de la plaça Major. Però a més de música, els mislaters i mislateres i els molts visitants rebuts este passat cap de setmana també van poder gaudir d'altres atractius, com els actes pirotècnics.

fiestas2Les festes de Mislata no podrien entendre's sense la pólvora i les cites pirotècniques es viuen sempre amb especial passió en la ciutat. Els amants de la pólvora van gaudir d'allò més durant la nit del dissabte, primer amb el correfoc dels Dimonis de Mislata i després amb una mascletà nocturna que va inundar de soroll i color la plaça Major. La jornada final de les festes es va viure el diumenge amb una matinal infantil en la qual no van faltar els jocs aquàtics, unflables i una festa de la bromera, i la tradicional paella gegant dels clavaris del Crist.

La cuinen des de l'any 1982, primer en la plaça Constitució i des de fa quatre anys en la plaça Major, com una activitat més de les festes populars. Els clavaris del Crist demostren que són uns mestres en l'art de cuinar paelles gegants i enguany van tornar a meravellar el nombrós públic en cuinar més de tres mil racions en un mateix recipient.

Arxivat a:

Destacats