Mislata dedica el mes de juny a l'esport

El Ayuntamiento y los clubes de la ciudad celebrarán en los próximos días un centenar de actividades entre las Finales Escolares, la campaña Vive el Deporte y la Gala

Guardar

Encuentro de escuelas de ciclismo - Mes del deporte-5
Encuentro de escuelas de ciclismo - Mes del deporte-5

El mes de juny a Mislata és sinònim d'esport. Durant quatre setmanes, la gran família de l'esport local s'unix per a donar el millor de si i mostrar a la ciutadania el seu gran potencial. I és que la regidoria d'Esports, en col·laboració amb tots els clubs de la ciutat, organitzarà en els pròxims dies prop d'un centenar d'activitats en un macroprojecte municipal que s'estructurarà entorn de tres campanyes distintes: els jocs escolars, la campanya Viu l'esport i la Gala de l'Esport.

Com cada any, les finals escolars de les diferents disciplines esportives han servit per a donar el tret d'eixida a la programació esportiva del mes de juny. Durant estos dies s'estan disputant totes les finals dels jocs escolars que es practiquen durant l'any en els centres educatius de Mislata: atletisme, natació, futbol-sala, handbol, escacs, gimnàstica rítmica i multideporte. Ara, els més jóvens tenen l'oportunitat de mesurar el seu talent esportiu amb alumnes dels altres col·legis de la ciutat.

El segon gran bloc serà la campanya Viu l'Esport, que es distribuïx en dos caps de setmana, l'11 i 12 i el 18 i el 19 de juny. En estos dies es concentraran infinitat de competicions, tornejos i exhibicions en què participaran pràcticament tots els clubs de Mislata i en els que també hi haurà activitats obertes al públic. L'aperitiu de Viu l'Esport ho va organitzar el passat cap de setmana la Peña Ciclista de Mislata, que va avançar dos de les cites més importants del programa, la celebració del 3r Criterium Ciclista el dissabte i el Trofeu d'Escoles de Ciclisme del diumenge, en el que van participar centenars de xics i xiques vinguts de tots els racons de la Comunitat.

El colofó a este mes de l'esport arribarà com de costum amb la Gala de l'Esport, que enguany es desplaça al divendres 1 de juliol per a no coincidir amb la campanya electoral. Se celebrarà en l'amfiteatre de Felipe Bellver i serà, sens dubte, la gran festa de l'esport de Mislata i el dia idoni per a premiar els millors esportistes de l'any.

Arxivat a:

Destacats