Més de mil persones gaudeixen de la batalla de colors de les festes de Mislata

Guardar

batalla de colores
batalla de colores

Tenia tots els ingredients per a convertir-se en la sensació de les festes d'enguany i així va ser. La "Mislata Run Color Fest" es va celebrar el dissabte al matí amb un èxit rotund d'organització i de participació. Més d'un miler de persones van gaudir de la que era la principal novetat de les festes de Mislata, un esdeveniment que combina esport, música i molta diversió.

La carrera, organitzada per les regidories de Festes i Esports de Mislata, en col·laboració amb el Fent Camí i el Consell de la Joventut, va començar amb el seu vessant més esportiu, una prova atlètica d'uns tres quilòmetres de distància, que va discórrer pels carrers de Mislata amb eixida i meta en la plaça Major. A mesura que anaven completant la carrera, els corredors eren arruixats amb les típiques pols de colors d'estos tipus d'esdeveniments esportius.

Però la verdadera festa esperava en la plaça Major, just quan els participants anaven completant la carrera. Allí havia preparada una festa, amb l'actuació de diversos disc-jockeys i amb tota una autèntica batalla de colors que va fer les delícies dels participants, especialment dels més jóvens.

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, va participar com un més en la carrera i en la posterior batalla de colors, acompanyat de diversos regidors del govern municipal i del vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar, que com a bon aficionat a l'esport no va voler perdre's esta singular cita mislatera.

Destacats