Més de 2000 persones han disfrutat amb les sessions del Cine d'Estiu de Paterna

Guardar

cinemaestiu
cinemaestiu

Paterna, 1 d’agost de 2016.- El Cine d'Estiu, organitzat per l'Ajuntament de Paterna, ha arribat al seu fi, després d'un mes on els veïns i veïnes han pogut disfrutar cada cap de setmana d'una sessió de cine en la Cova Gran.

Els veïns i veïnes de Paterna han pogut divertir-se amb la pel·lícula d'animació “El libro de la vida”, triada  a través d'una votació en xarxes socials, com la resta de títols que s'han projectat i que han inclòs pel·lícules com “El Hobbit 3”, “Noche en el Museo 3” i “Los Minions”.

La regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'èxit de la iniciativa que ha reunit a més de 2000 persones en les diferents sessions i ha assegurat que "l’intenció de l'equip de govern és repetir esta experiència en els pròxims anys".

A més ha volgut ressaltar "la gran participació dels paterners i paterneres en les enquestes setmanals que s'han realitzat en el facebook de ViuPaterna i que han permés que foren els propis ciutadans els que triaren les películes". En total s'han comptabilitzat més de 800 vots en les distintes enquestes.

Arxivat a:

Destacats