Les matrícules de les Escoles Esportives arranquen el 4 de juliol per a adults amb la novetat de la inscripció en línia

Guardar

Era una petició de les veïnes i els veïns de Burjassot i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, s'ha fet ressò de la mateixa. Enguany, les matrícules de les Escoles Esportives Municipals arrancaran el pròxim 4 de juliol per a les inscripcions en els cursos d'adults amb una novetat important: podran realitzar-se on line a través de la pàgina web municipal, www.burjassot.org. Les dels cursos de xiquetes i xiquets, fins a 15 anys, començaran el 5 de setembre i també es podran realitzar a través d'internet.

"Les veïnes i els veïns ens demanaven més agilitat en les matrícules i hem agafat els seus suggeriments i idees i hem engegat enguany la modalitat de matrícula en línia", tal com ha assenyalat Pérez Menero que, també ha posat l'accent que, així, "s'eviten les llargues cues que es generaven a l'hora de matricular-se. Ara, tranquil·lament des de casa, es podran matricular".

Per a matricular-se on line, és necessari passar per la Casa de Cultura, per la Biblioteca o pel Servei d'Informació, per a comprovar que les dades existents siguen correctes, sent imprescindible que el número de telèfon mòbil estiga actualitzat per a poder realitzar la matrícula per internet. El pagament de la matrícula en aquest cas es podrà fer amb targeta o bé amb carta de pagament en el banc. En aquest últim cas, és necessari portar el justificant de pagament al Poliesportiu Municipal una vegada fet l'ingrés del curs.

Les persones que així ho desitgen, també podran fer la seua matrícula de manera presencial. En aquest cas, les matrícules es faran amb repartiment previ de nombres, a partir de l'1 de juliol, en les dependències del Poliesportiu Municipal a partir de les nou del matí. Cada nombre serà una cita prèvia i permetrà realitzar dues inscripcions. En el nombre s'indicarà a partir de quina hora es pot fer efectiva la matrícula, evitant així també les cues d'espera. El pagament, en aquest cas, es podrà fer en efectiu, amb targeta o mitjançant carta de pagament. Si s'escull l'última modalitat, és necessari portar el justificant de pagament al Poliesportiu Municipal una vegada fet l'ingrés del curs. L'horari de matrícula presencial, en el Poliesportiu, serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

En tots dos casos, on line i presencial, les matrícules no formalitzades caduquen als 5 dies.

Enguany per a adults, la Regidoria ha programat cursos de gimnàstica de manteniment, Taichí, Yogalates, Ioga, Pilates i Zumba, amb un preu de 77,50€, i gimnàstica de majors de 60 anys, amb un preu de 35€. Tots els cursos tenen un ampli ventall d'horaris i dies que es pot consultar tant en el fullet informatiu elaborat des de la Regidoria d'Esports com en la pròpia web municipal en el moment de realitzar la matrícula. En el cas de la gimnàstica de majors, en el fullet i en la web, en el moment de la matrícula, es podran consultar els requisits per a poder ser alumnes d'aquesta modalitat.

En el cas de família nombrosa, l'import és del 50% i tenen bonificació especial del 100% les Famílies Nombroses Especials. És necessari, en el moment de la matrícula, aportar el Llibre de Família Nombrosa vigent.

Tota la informació sobre els cursos, horaris, dies, espais de realització...es pot consultar en www.burjassot.org en el moment de la matrícula o en el citat fullet editat per la Regidoria d'Esports.

Arxivat a:

Destacats