Les falles de Mislata desvetlen els esbossos dels monuments del pròxim any

Guardar

presentacion-de-bocetos-fallas-de-mislata-7
presentacion-de-bocetos-fallas-de-mislata-7

L'Agrupació de Falles de Mislata va organitzar en el teatre del Centre Cultural una nova edició, la dotzena, de l'Exposició d'esbossos fallers, un acte en el qual cadascuna de les 11 comissions de la ciutat presenten el projecte dels seus futurs monuments. Tots els presidents i falleres majors de Mislata van ser pujant a l'escenari per a explicar als assistents com seran els monuments que es plantaran en els carrers de Mislata el pròxim mes de març.

Els representants de les falles Creu i Mislata, Felipe Bellver, Antonio Molle-Gregorio Gea, Pare Santonja, Quint-Pizarro, Salvador Giner, Lepanto, Eduardo Marquina, Doctor Marañón, Eliana-Cid i plaça de la Moreria van comentar els diferents temes dels seus dissenys. En el vestíbul del teatre, onze cavallets contenien el secret millor guardat, els dibuixos de cadascun dels esbossos, perquè els assistents pogueren visitar l'exposició.

Enguany, l'acte de presentació dels esbossos suposava la culminació del primer cap de setmana cultural organitzat per l'Agrupació de Falles de Mislata. Durant tres dies, els fallers i falleres han gaudit de xarrades, exposicions d'indumentària, llibrets i ninots i menjars de germanor.

Arxivat a:

Destacats