La XII Mostra Agroalimentària i comercial d'Alcàsser amb el nostre punt extra

Guardar

0-10
0-10

Ahir es va inaugurar la XII Mostra Agroalimentària i comercial d'Alcàsser i València Extra la va viure de primera mà. Sens dubte va complir totes les expectatives, la plaça del Mercat estava plena de gom a gom de veïns i veïnes i també d'altres pobles de la rodalia. L'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora va inaugurar oficialment la mostra acompanyada d'altres alcaldes i també d'un espectacle amb moltes sorpreses.

La Mostra compta amb molts comerços de la localitat i els veïns tenen una oportunitat única de conéixer moltes curiositats dels seus negocis més pròxims i com no, degustar algunes de les seues especialitats. Grans i menuts van gaudir anit del primer dia d'un intens cap de setmana. La Mostra continua hui dissabte i també demà diumenge.

A més, Alcàsser ha preparat una intensa programació per a estos dos dies que sens dubte farà les delícies de tots i la millor prova de tot açò és este vídeo amb molts dels protagonistes. De fet, des de València Extra volem agrair la participació i col·laboració de molts veïns i de les parades que van mostrar el seu costat més simpàtic. Tant és així que demà vos oferirem la segona part d'este vídeo amb més testimonis.

Arxivat a:

Destacats