Ontinyent tindrà seu pròpia de l’Escola Oficial d'Idiomes

Guardar

plaza-concepcion-ontinyent
plaza-concepcion-ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent i la Conselleria d'Educació estan ultimant la redacció del conveni que permetrà posar en funcionament la seu pròpia de l'Escola Oficial d'Idiomes de la ciutat, una seu que està treballant-se per ubicar al barri de Sant Rafel.

Així ho ha explicat el regidor d'Educació, Óscar Borrell, qui ha celebrat que el Conseller Vicent Marzà haja ratificat l'anunci fet a mitjans de 2020 pel Director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano. Borrell recordava que Trenzano "va fer públic en juny de 2020 als mitjans de comunicació que la ciutat anava a comptar amb aquesta seu pròpia, i va acordar en juliol de 2020 amb l'alcalde, Jorge Rodríguez, avançar en la creació durant la legislatura d'aquesta EOI independent".

Borell recordava que "des d'aleshores hem estat treballant en un conveni que faça possible fer realitat aquesta nova seu, un conveni que dona peu a què l'Ajuntament cedisca instal·lacions municipals per a la nova seu". Aquestes instal·lacions en principi es planteja que s'ubiquen al barri de Sant Rafel, on s'impartiran les classes presencials.

Óscar Borrell agraïa "la predisposició que van mostrar tant el Director General Rubén Trenzano el passat estiu com ara el mateix Conseller en atendre aquesta llarga demanda de la societat ontinyentina, molt necessària tant pel nostre vessant de ciutat industrial que aposta per la internacionalització com per la creixent població estudiantil del Campus d'Ontinyent de la Universitat de València, que reclama més possibilitats per millorar en l'aprenentatge d'idiomes", concloïa.

Millora en la ràtio de l'alumnat de 3 anys

El regidor d'Educació també ha valorat positivament la confirmació de la nova ràtio d'alumnes per aula per a les classes d'alumnat de 3 anys a la ciutat, que actualment és de 25 alumnes, però que va a passar a 20 en el curs 2021/2022, "una millora que anàvem reclamant des del Consell Escolar Municipal i que suposa un nou avanç cap a una pedagogia i educació més personalitzades", destacava Óscar Borrell.

Arxivat a:

Destacats