Ontinyent suma cinc nous positius en un brot

Guardar

Policia_ ontinyent
Policia_ ontinyent

La localitat valenciana d'Ontinyent registra un nou brot de coronavirus, d'origen social, amb cinc persones que han donat positiu, després de la confirmació de la PCR. Tal com ha informat Sanitat, el 66,4% dels nous brots tenen origen en l'entorn social, seguit del laboral que suposa el 22,1%. Així i tot, malgrat que la província de València és la que més brots registra en comparació amb Alacant i Castelló - el 58,4% - la majoria són brots menors, és a dir, amb menys de 10 persones contagiades.

La Comunitat Valenciana, en l'última jornada, ha registrat 380 nous casos i 574 altes, que eleva el total de persones curades des de l'inici de la pandèmia a 46.467. De moment, 5.408 casos romanen actius. Així mateix, s'ha hagut de lamentar la defunció de sis persones per coronavirus. Als hospitals valencians romanen ingressades 407 persones - 58 a la província de Castelló, 121 a la d'Alacant i 288 a la de València -.

Hui dia, hi ha algun positiu de coronavirus en 34 residències de majors, 3 centres de persones amb diversitat funcional i un centre de menors. Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari set residències de la Comunitat Valenciana.

Destacats