Ontinyent serà seu per primera vegada d'una Final del Campionat Professional de Pilota Valenciana

Óscar Borrell destaca la tornada de les competicions amb públic amb el torneig de tennis "Urban Tenis - Tenis con valores" del Club de Tennis i Padel Poliesportiu Ontinyent

Guardar

jorge rodriguez oscar borrell trinquet ontinyent
jorge rodriguez oscar borrell trinquet ontinyent

Ontinyent serà seu per primera vegada d'una Final del Campionat Professional de Pilota Valenciana, que a més serà retransmesa en "la Liga Sports TV". Aquesta setmana s'ha presentat el Campionat "Mancomunitats" de la Pilota Valenciana amb la notícia que el Trinquet d'Ontinyent serà la seu de la Final aquest diumenge 2 de maig, a les 11:30 hores, sent retransmesa en la referida plataforma.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, destacava que aquesta elecció "suposa un reconeixement a la qualitat de la instal·lació, que va estar reformada des del sostre fins a les muralles a més del canvi de focus LED". La partida enfrontarà a les 11:30 hores als equips vencedors d'aquest nou campionat professional que es divideix en quatre equips representant a les mancomunitats.

Borrell destacava que "es tracta de la primera final d'un campionat professional que es decidirà a Ontinyent. Estem satisfets d'haver aconseguit que el Trinquet d'Ontinyent dispose de la qualitat necessària per a poder acollir partides dels millors professionals. A més, donades les noves condicions tècniques permeten que l'esdeveniment siga retransmet per a tot el món en la plataforma La Liga Sports TV". Prèviament a aquesta partida, des de les 9:00 hores, es disputaran al mateix lloc diverses partides de categories inferiors del Club de Pilota Ontinyent corresponents als Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Tornen les competicions amb públic a Ontinyent

El regidor també valorava positivament el retorn aquestes setmanes dels i les espectadores als esdeveniments esportius que se celebren a la ciutat. Així, Ontinyent el dia 8 de maig durant tot el dia es podrà gaudir del torneig de tennis "Urban Tenis - Tenis con valores", al que participaran xiquets i xiquetes que ho desitgen de 5 a 14 anys en el Poliesportiu Municipal. La inscripció serà fins al 5 de maig i té un cost de 18 € per a tots els nivells. La jornada està organitzada pel Club Tennis i Pàdel Poliesportiu d'Ontinyent amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent i formarà part del Circuit Aficionats/des de la RFET.

Arxivat a:

Destacats