Ontinyent reprén la programació del IX Festival de Circ i Teatre amb espectacles a la Sala Gomis i al Teatre Echegaray

Per poder accedir al recinte caldrà comptar amb invitació, les quals podran arreplegar-se des d'una hora abans en el mateix lloc de l'actuació

Guardar

sayo gandia angels muñoz circ i teatre ontinyent 2020
sayo gandia angels muñoz circ i teatre ontinyent 2020

Ontinyent reprén aquest diumenge la programació del IX Festival de Circ i Teatre. La Sala Gomis serà l'escenari de la segona representació que tindrà lloc a partir de les 18:00 h i que tindrà un aforament màxim de 145 persones.

Aquest diumenge es representarà l'espectacle de sala "Italino Grand Hotel". Aquest espectacle de clown parteix de la pregunta: qui renta els milers de llençols dels hotels?. El dilluns 21 continuarà la programació a partir de les 18:00 h al Teatre Echegaray amb l'espectacle "Tempus Magicus" de JMGestion Teatral on 8 artistes faran gaudir als xiquets i xiquetes d'una vesprada d'acrobàcies, màgia i clowns. En el cas de la representació del dilluns l'aforament màxim serà de 270 persones.

La regidora de Turisme, Sayo Gandia, explicava que "fer cultura d'una manera segura també és possible. Hem apostat per un nou festival adaptat a la pandèmia" i incidia que "és important donar suport a la cultura perquè és un sector molt perjudicat. Així mateix, també volem que els xiquets i xiquetes, després d'un any molt dur, puguen tindre moments de diversió i desconnexió", manifestava.

Per poder accedir al recinte caldrà invitació, les quals podran arreplegar-se des d'una hora abans en el mateix lloc de l'actuació. Qualsevol persona que no tinga invitació no podrà quedar-se en el recinte per gaudir de les actuacions.

Destacats