Ontinyent reobri parcialment el CIM de Sant Rafel i el Centre Cívic del Llombo per reprendre activitats adaptades a la pandèmia

Es faran grups de fins a 11 persones, que hauran de seguir els protocols d’accés i estada a les instal·lacions que marca la Conselleria

Guardar

CIMSantrafel
CIMSantrafel

L'Ajuntament d'Ontinyent reobrirà a partir de la segona quinzena d'octubre les portes del Centre Integral de Majors (CIM) del barri de Sant Rafel i del Centre Cívic del barri del Llombo, tancats des del mes de març amb motiu de la pandèmia de la Covid-19.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que "només podem reprendre algunes activitats que tenen cabuda en els requisits que marca la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, i ho haurem de fer seguint uns estrictes protocols per tal de minimitzar els riscos per a les persones assistents. Tot i això, pensem que és una bona notícia en el camí cap a la represa de la normalitat a les vides dels i les majors, un sector que està veient-se especialment afectat en el seu dia a dia per la situació que estem vivint", manifestava.

Així, es reprendran les activitats de ioga, pilates, gimnàstica de manteniment, gimnàstica suau, manualitats o patchwork, en grups amb aforament limitat d'un màxim de 10 persones i el monitor o monitora. Per participar a estos grups tenen prioritat les persones que ja estaven inscrites als grups que estaven en funcionament de manera prèvia a l'esclat de la pandèmia, que per a accedir a les instal·lacions hauran de respondre a una sèrie de preguntes, fer higiene de mans i calçat i mantenir en tot moment la distància de seguretat. En compliment de la normativa vigent, altres activitats d'estos centres com les competicions de billar o jocs de taula, així com el servei de cafeteria o biblioteca romandran tancats.

Destacats