Ontinyent presenta el nou Servei d'Atenció i Seguiment a la Malaltia Mental

Paula Soler destaca la rapidesa en la primera atenció presencial als domicilis després del requeriment als Serveis Socials Municipals

Guardar

Paula Soler presenta el nou Servei d'Atenció i Seguiment a la Malaltia Mental
Paula Soler presenta el nou Servei d'Atenció i Seguiment a la Malaltia Mental

L'Ajuntament d'Ontinyent presentava el passat divendres el nou Servei d'Atenció i Seguiment a la Malaltia Mental (SASEM), en un acte públic al CIC del barri de Sant Rafel. L'acte va servir per a exposar al públic assistent diferents aspectes del funcionament d'aquest servei posat en marxa a finals del passat mes de juliol amb ajuda de la Generalitat Valenciana.

Així, en l'acte es parlava del concepte de salut mental; l'impacte en la salut mental de la pandèmia; s'explicava l'estructura dels serveis socials i el concepte del SASEM; així com el perfil de la persona usuària, el procés de detecció de casos, derivació, objectius i funcionament. Cal recordar que el SASEM és un servei d'atenció domiciliària enfocat a facilitar una atenció diürna de suport psicosocial a persones amb diagnòstic de trastorn mental greu, problemes de salut mental greu o risc de marginació o exclusió social, entre d'altres.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, valorava molt positivament l'assistència de públic a l'acte i l'interés mostrat al torn de preguntes, i posava en relleu la rapidesa en la primera atenció presencial als domicilis després del preceptiu requeriment al departament de Serveis Socials Municipals: "passen molt pocs dies des que es demana està assistència fins que el professional es desplaça al lloc de residència de la persona afectada, el que en aquest tipus de situacions és un detall prou important", destacava.

Arxivat a:

Destacats