Ontinyent prepara la tornada a l'activitat de 1500 joves de moviments d'educació no formal

Guardar

centresnoformal
centresnoformal

L'Ajuntament d'Ontinyent i els grups de scouts, moviments juvenils i júniors de la ciutat estan coordinant-se per preparar la tornada a l'activitat al mes d'octubre dels més de 1500 joves i preadolescents que participen d'aquests grups a la ciutat. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, es reunia amb representants dels Júniors de Sant Josep, Sant Rafel i Sant Carles; el Grup Scout Mafeking i el Moviment Juvenil de Santa María, en un encontre on es parlava principalment dels protocols i accions d'adaptació del nou curs a la situació de pandèmia que estem vivint.

Vallés oferia als i les representants d'aquests grups la col·laboració de l'Ajuntament en aspectes com el control del trànsit de vehicles en les zones més massificades d'accés als centres o la possibilitat d'utilitzar espais públics com els parcs i jardins per a les seues activitats. El regidor destacava "el gran treball que fan aquests col·lectius des de l'àmbit no formal en l'educació dels i les nostres joves. Són grups que mobilitzen 1.500 joves i preadolescents que, afegits als monitors, monitores i responsables dels centres, suposa arribar a una massa social que pot superar les 2000 persones", assenyalava.

El regidor coordinador de l'àrea d'Educació, Joventut i Esport, Óscar Borrell, també posava de relleu "la importància dels moviments d'educació no formal en el desenvolupament del jovent ontinyentí, amb un treball que contribueix de manera fonamental en què Ontinyent siga un referent com a ciutat educadora", manifestava. Els i les assistents valoraven positivament el treball dut a terme en la reunió i acordaven amb el regidor reprendre el treball conjunt en encontres següents al llarg del curs.

Destacats