Ontinyent instal·la 3 noves càmeres de vigilància del trànsit al disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

La seua col·locació també serà aprofitada com a element dissuasiu per al bon ús dels contenidors de fem

Guardar

ontinyent disseminat
ontinyent disseminat

L'Ajuntament d'Ontinyent ha instal·lat 3 noves càmeres de vigilància de trànsit al disseminat, equipament que s'emmarca dins les accions contemplades dins del Pla de Xoc de Seguretat posat en marxa fa al voltant de 2 anys a la ciutat. En concret, una de les càmeres controla l'accés al Camí de l'Alqueria de Sabata; altra a la pujada a l'IES l'Estació, la mateixa Estació i el Cementeri; i una tercera al pàrquing del Pou Clar i la carretera cap a Fontanars dels Alforins i la zona de Galindo.

Els regidors de Policia Local, Pepe Gandia, destacava el positiu impacte d'aquest tipus de càmeres, de les que ja es comptava amb més d'una vintena a l'extrarradi, en vies com els camins del Pressos, La Pòlvora, Casa García, el Carril, Helios, la Farola, Bonavista, Puríssima, l'Altet-Clariana, la Baronia, El Pilar i Mossen Conca, Ponseta-Pilar o Camí dels Tarongers, entre d'altres. Gandia destacava que "les dades de robatoris al disseminat han millorat molt des que es va posar en marxa el Pla de Xoc, però tot i això no anem a baixar la guarda sinó al contrari, els agents seguiran reforçant la vigilància a l'extraradi i afegim noves millores com aquestes càmeres", assenyalava.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, que coordina la instal·lació efectiva d'aquests dispositius, explicava que la col·locació d'aquestes càmeres també s'aprofita com a element dissuasiu per a promoure un bon ús dels contenidors de fem en l'extraradi, ja que un ús inadequat d'aquests podrà ser enregistrat. Cal recordar que a aquestes càmeres s'afegeixen les que es disposa per vigilar el trànsit als polígons industrials, algunes de les quals estan ubicades a zones limítrofes amb el disseminat.

Destacats