Ontinyent injecta un milió d'euros al comerç, hostaleria i serveis locals

Guardar

quedat1
quedat1

El comerç i l'hostaleria d'Ontinyent rebran una injecció d'1 milió d'euros amb la campanya "Quedat a Ontinyent, compra a casa", que permetrà obtenir descomptes de fins a 100 euros en compres a 207 establiments de la ciutat. La iniciativa era presentada hui en una roda de premsa on l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància "d'estar al costat del sector econòmic que probablement està patint més la crisi de la Covid-19, un sector que és essencial per recuperar la normalitat als nostres carrers. Volem fomentar el consum a Ontinyent com a forma de fer front tots junts a aquesta situació", manifestava.

El primer edil, que agraïa la col·laboració de les associacions sectorials locals (Associació de Comerços de Sant Rafel, SOC, AHVAL, Comerç IN) i de Caixa Ontinyent, recordava que aquesta és una de les accions de suport als sectors estratègics contemplades al pla "Tornem Junts" de reactivació de l'economia enfront dels efectes de la pandèmia, afegint-se al suport a la indústria amb el conveni de suport al Clúster Sanitari; el programa d'ajudes a autònoms, pimes i micropimes; i el Pla d'Obres i Serveis posat en marxa per recolzar al sector de la construcció i afins.

A l'acte acudien també la regidora d'Hisenda i 1a tinent d'Alcalde, Natàlia Enguix, i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, qui donava detalls sobre el funcionament d'una campanya que permetrà posar a la venda xecs de consum per import de 10€, 25€, 50€ i 100€ que es podran gastar als 207 establiments adherits pel doble del seu preu de venda, es a dir per: 20€, 50€, 100€ i 200€. Només es poden comprar xecs per un valor total de 100€ per persona, i sols aquells que estiguen empadronats a Ontinyent i siguen majors de 18 anys. La iniciativa està dotada per l'Ajuntament amb 500.000 euros, que afegits als altres tants que aportaran les persones que adquirisquen els xecs, suposarà la realització de compres efectives a aquests establiments per valor, com a mínim, d'1 milió d'euros.

Els xecs es podran adquirir des del dilluns 8 de juny a través de la web www.quedataontinyent.com, on es trobarà tota la informació dels establiments participants dividits per sectors, informació sobre la campanya i l'espai de compra dels xecs, que es podran utilitzar fins al 15 de novembre. Úbeda, que explicava que en setembre es tornarà a obrir la campanya per aquells establiments que no s'han pogut adherir, feia valdre "la implicació des del primer moment, per les seues aportacions, perquè hem aplegat a acords i perquè entre tots hem volgut que aquesta campanya siga la millor per als ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat.

Agraïment a Caixa Ontinyent

Tant l'Alcalde d'Ontinyent com el regidor de Promoció Econòmica tenien especials paraules d'agraïment per a Caixa Ontinyent, creadora de la plataforma TPV que permet adquirir els xecs, "per la seua implicació i voluntat per col·laborar des del primer minut. Gràcies a tenir una entitat com Caixa Ontinyent que ens dona totes les facilitats possibles podem posar en marxa molt més ràpidament iniciatives com aquesta, que dona suport als comerços, establiments d'hostaleria i serveis, i a més suposa una oportunitat per a la ciutadania per a consumir al 50% del cost habitual", assenyalaven.

Per realitzar la compra només serà necessari introduir el DNI o NIE a la plataforma, que reconeix si la persona està empadronada a la ciutat. La compra es realitzarà amb targeta de crèdit de manera similar a les compres d'entrades per al Teatre Echegaray, passant a rebre's un email de confirmació amb el xec o xecs adquirits, que seran validats pels establiments quan es realitze la compra.

Destacats