Ontinyent impulsa un projecte de "píndoles formatives" per a empreses i emprenedors

Guardar

pabloubeda3
pabloubeda3

L'Ajuntament d'Ontinyent impulsa un projecte de formació específica per a empreses i emprenedors a través de "píndoles formatives" a través de COEVAL. El format escollit per a aquest projecte es basa en aquestes "píndoles" enteses com una acció formativa amb una durada d'entre una hora i mitja i tres hores, que va dirigida a desenvolupar un tema molt específic i concret.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, destacava que "aquest nou projecte és una aposta més del Govern d'Ontinyent per la nostra indústria i pel nostre teixit empresarial" i recordava que durant "l'emergència sanitària hem impulsat diverses accions que permeteren a les nostres empreses fer front a la crisi com són les ajudes a autònoms i PIMES o generar noves oportunitats de negoci a través del clúster tèxtil sanitari. Si impulsem les nostres empreses estem impulsant la nostra economia local i alhora aconseguim mantenir i generar llocs de feina", manifestava.

El projecte no oferirà una formació genèrica ni global, sinó que se centrarà a oferir solucions concretes. En aquest sentit, la formació que començarà el pròxim 13 d'octubre i s'estendrà fins al pròxim 12 de novembre oferirà preparació en màrqueting i comunicació centrada en el branding (dimarts 13 d'octubre de 15:00h a 17:00h) i en el gestor de continguts Prestashop (dijous 15 d'octubre de 15:00h a 17:00h). Així mateix, també s'ha inclòs formació de teletreball saludable (dijous 29 d'octubre de 16:00h a 18:00h) així com eines per a millorar l'eficiència i productivitat durant el teletreball (dimarts 27 d'octubre de 16:00h a 18:00h). D'altra banda, s'impartirà formació enfocada a la innovació i la indústria 4.0 centrada en la realitat augmentada aplicada a tasques de manteniment industrial (dimarts 10 de novembre de 16:00h a 18:00h) i en com es pot innovar en els negocis (dijous 12 de novembre de 16:00h a 18:00h).

Així mateix, després de cada bloc formatiu s'ha inclòs una sessió de tutorització (dijous 22 d'octubre, dijous 5 de novembre i dijous 19 de novembre) on es podran resoldre dubtes i/o resoldre un cas pràctic a debatre.

Destacats