Ontinyent implica totes les associacions locals per assolir la igualtat real entre dones i homes

Guardar

NataliaEnguix_ok
NataliaEnguix_ok

L'Ajuntament d'Ontinyent ha aprovat a l'última sessió plenària l'ordenança reguladora per a la concessió d'ajudes a associacions locals que desenvolupen programes per a promoure la igualtat entre homes i dones. Així, en aquesta nova línia d'ajudes tot el teixit associatiu de la ciutat podrà optar a la subvenció de projectes que incloguen accions de foment de la igualtat, de prevenció i erradicació de tota mena de violència, facilitació de la participació de les dones en tots els àmbits, el foment de la conciliació familiar i laboral, a promoure el desenvolupament formatiu de les dones, la salut integral de les dones o l'urbanisme amb perspectiva de gènere.

La regidora d'Igualtat, Natàlia Enguix, explicava que "amb aquesta ordenança volem aconseguir una societat més justa i més igualitària. Volem que la igualtat siga la senya d'identitat de la nostra convivència". En aquest sentit, la regidora recordava que la igualtat és una qüestió transversal. Per això "volíem donar protagonisme a totes les entitats i associacions que realitzen activitats a la ciutat, perquè entenem que a través d'aquestes podem transformar la ciutat i aconseguir una ciutat igualitària per a dones i homes", manifestava.

Cal recordar que l'Ajuntament ha impulsat durant aquests anys polítiques d'igualtat des de totes les àrees com la regidoria d'Esports coordinada per Óscar Borrell a través del programa "Esport i Dona", així com polítiques de mobilitat en establir la gratuïtat del servei d'autobús urbà, el que facilita la mobilitat de les dones per la ciutat.

Destacats