Ontinyent denúncia la violència contra les dones a través de l'exposició "No em toques el Whatsapp"

El regidor Jordi Vallés i la regidora Natàlia Enguix visiten al costat de l'alumnat de l'Institut Pou Clar una mostra que es podrà visitar fins al 22 de desembre a la Sala Gomis

Guardar

no em toques el whastapp ontinyent
no em toques el whastapp ontinyent

El regidor de Joventut, Jordi Vallés i la regidora d'Igualtat, Natàlia Enguix, han visitat aquest dimecres l'exposició itinerant de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) "No em toques el whatsapp" al costat de l'alumnat de 2n ESO de l'Institut Pou Clar.

L'alumnat que visitava la mostra ha participat en un taller explicatiu on podien explicar la seua visió de l'amor, però també del porno i com aquesta visió pot estar vinculada amb actituds masclistes. Cal recordar que aquesta activitat està inclosa dintre de la programació de Joventut prevista per a l'últim trimestre de l'any i que, a més, forma part de les activitats que es van organitzar des de la Regidoria d'Igualtat per commemorar el 25N.

Durant la visita, Vallés manifestava la importància d'aquesta activitat pel seu "caràcter pedagògic, així com de prevenció i denúncia. És una activitat que parla en l'idioma del jovent i, per tant, ens permet arribar directament a totes i tots". L'exposició situada a la Sala Gomis i que es podrà visitar fins al pròxim 22 de desembre en horari de dilluns a divendres de 9 h a 14:00 h consta de 20 panells, on es mostren fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys on es denuncia la violència i es reivindica el respecte i la llibertat.

La regidora Natàlia Enguix destacava la importància d'aquest tipus d'exposicions "perquè el jovent és el vertader protagonista. Per poder erradicar la violència i aconseguir la igualtat real és fonamental comptar amb la implicació d'un dels grups socials més importants, que són també el futur de la nostra societat", manifestava.

Destacats