Ontinyent culmina les millores al sostre d'un trinquet municipal "de primer nivell"

Jorge Rodríguez destaca el positiu impacte d’unes obres incloses al pla “Tornem Junts” que se sumen a les executades l’any passat en l’enllumenat del recinte

Guardar

mejoras trinquet municipal ontinyent
mejoras trinquet municipal ontinyent

"Amb aquestes millores Ontinyent ja pot dir ben alt que té un trinquet municipal de primer nivell". Així coincidien hui en manifestar-ho l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor d'Esports, Òscar Borrell; i el pilotari professional local Iván Esparza, en la visita que tots tres realitzaven a la instal·lació, coincidint amb un entrenament de l'Escola Municipal de Pilota.

Es tracta d'una actuació que ha tingut un cost de prop de 50.000 euros executats al marc del pla "Tornem Junts", el programa municipal que Jorge Rodríguez recordava que "vam posar en marxa per reactivar l'economia enfront dels efectes de la Covid-19. En aquest cas concret, aquesta obra també ens permet fer un nou pas endavant en les millores que hem anat fent en aquesta instal·lació i que farà possible que tan pilotaris d'alta competició com els més joves esportistes de base puguen practicar aquest esport en les millors condicions", assenyalava.

Les obres han inclòs la reparació d'alguns punts amb desperfectes del sostre, la instal·lació d'una malla protectora, lones reflectants a parets i murs i diverses tasques de pintura. La intervenció s'afegeix al canvi de les lluminàries Led dut a terme l'any passat al recinte amb ajuda de la Generalitat Valenciana, dues actuacions que combinades han aconseguit duplicar la lluminositat del trinquet i la visibilitat de la pilota.

Òscar Borrell mostrava la seua satisfacció pel resultat d'unes obres "que suposen convertir el nostre en un trinquet atractiu per a acollir partides professionals. Hui mateix hem conversat amb el gerent de la Fundació Valenciana de Pilota, qui s'ha interessat pel resultat de les obres i per continuar treballant de manera conjunta en favor de l'esport autòcton", avançava.

Iván Esparza destacava la millora qualitativa experimentada pel trinquet amb les últimes obres executades, ja que "abans era comú perdre la visibilitat de la pilota i ara es juga molt més a gust, el que és important per poder acollir partides d'alt nivell, però també perquè els xiquets i xiquetes acudisquen a practicar esport amb més il·lusió i ganes", destacava. En la visita al trinquet també es constatava que el bon ambient i la qualitat dels monitors i les instal·lacions han servit per a duplicar el nombre de xiquets i xiquetes participants, procedents tant d'Ontinyent i La Vall d'Albaida com també d'altres comarques com la Ribera i La Costera.

Destacats