Ontinyent celebra les seues festes amb un cartell musical per a tots els públics

”Zoo” i “Smoking Souls” seran el plat fort dels sis concerts que tindran lloc entre el 19 i el 22 d’agost en espais oberts i amb mesures de seguretat

Guardar

ontinyent en concert
ontinyent en concert
Entre el 19 i el 22 d'agost Ontinyent congregarà un total de sis actuacions dins de la programació d'aquest any d'"Ontinyent en Concert". L'actuació dels valencians "Zoo" i "Smoking Souls" són el plat fort d'un cartell que inclou activitats per a tots els públics.La regidora de Festes, Àngels Muñoz, recorda que l'edició d'aquest any d'"Ontinyent en Concert" inclourà fins a sis actuacions musicals "plantejades per a atendre a tots els sectors d'edat". Tal com afirma l'edil "seran uns dies diferents sense els actes centrals de festes, però volem almenys plantejar una oferta per a gaudir d'aquests dies sempre de manera segura, en espais oberts i atenent a totes les indicacions de les autoritats sanitàries".L'edil remarca que "tota la programació i els seus horaris, lògicament, estan condicionats a l'evolució de la pandèmia, a les indicacions i recomanacions que es facen des de salut pública i a l'existència o no d'un toc de queda".

SIS CITES MUSICALS

La primera de les cites musicals serà aquest dijous 19 d'agost a les 20.00 hores, quan hi haurà una "Tik Tok party" per a públic adolescent a l'Esplanada de Tortosa i Delgado. Aquest mateix dia, a partir de les 23.00 hores actuarà el grup de Pego "Smoking Souls".El divendres 20 d'agost, el públic a partir de mitjana edat podrà gaudir al parc de la Glorieta de l'espectacle "Con Mucho Gusto 25 anys" a les 22.30 hores; i el dissabte 21 a les 19.00 hores i a les 23.00 hores, de nou a Tortosa i Delgado, actuarà "Zoo", amb un espectacle on es mesclaran estils com el rap, breakbeat, rock i ska amb ritmes electrònics i lletres que tracten qüestions d'actualitat. Després d'esgotar les entrades en poques hores des de l'Ajuntament es va decidir programar un segon passe per a satisfer a l'elevada demanda.Finalment, el diumenge 22 hi haurà dos espectacles més en una ubicació inèdita en aquestes actuacions com serà l'estacionament de la Paduana, amb l'espectacle familiar "La Rosa Encantada" a les 18.00 i el musical "Como hemos cambiado" a les 22.30 hores.Totes les actuacions seran gratuïtes a excepció dels concerts dels grups "Zoo" (17 euros) i "Smoking Souls" (7 euros), amb la possibilitat d'adquirir una entrada conjunta per 20 euros en la web entradasparaeventos.es.

SETMANA GRAN

Aquest cartell de concerts substitueix a les festes de la capital de la Vall d'Albaida, suspeses per la pandèmia. En aquest sentit, el president de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, ha valorat el treball de l'alcalde, de la regidoria de Festes i de l'Ajuntament, així com de l'equip de treball de Festers, "perquè entre totes i tots hem tractat de, malgrat haver suspés les festes, poder commemorar el que haguera sigut la Setmana Gran, fent una tasca bastant complexa, perquè no tenim precedents de situacions com aquestes. No sabem quina serà la incidència de la pandèmia quan arriben aquests dies, però almenys no es podrà dir que no hem intentat".Així, la programació de la Societat de Festers s'iniciava el dissabte 14 d'agost, quan hauria d'haver tingut lloc "l'Esmorzar de la Llàgrima", que al seu lloc va deixar pas a una Missa a les 20.00 hores en l'Ermita de Santa Anna, i un posterior sopar i "Homenatge al Fester Absent" a la placeta Latonda, on es van recordar als 28 festers que han faltat des d'agost de 2019.Després de dos anys, el divendres 20 d'agost s'espera que puga tornar la música festera en directe a la ciutat, amb un concert a l'Estadi El Clariano de les tres bandes de música que tenen conveni amb la Societat de Festers, des de les 20.00 hores. A pesar que l'accés és gratuït, serà necessària una entrada sense cost per a accedir al recinte, per a controlar l'aforament.El dissabte 21 a les 19.00 hores, tindrà lloc un trasllat extraordinari de la imatge del patró de la ciutat, el Santíssim Crist de l'Agonia, des de l'Ermita de Santa Anna fins a l'Església de Sant Carles. El recorregut s'amplia fins a recórrer tota la ciutat, emulant el que feia la imatge del patró en el segle XIX, quan la ciutat afrontava l'epidèmia del còlera. Finalment, el diumenge 22 a les 11.30 hores, tindrà lloc la Missa Major a l'Església de Sant Carles. Pla animava a la ciutadania a engalanar els balcons per a un acte que qualificava d'"històric".
Destacats