Ontinyent augmenta un 51% les inscripcions i un 65% els lloguers al seu banc de naus i locals

Guardar

p1210366a1
p1210366a1

L’Ajuntament d’Ontinyent ha vist augmentar un 51% les inscripcions i un 65% els lloguers al seu banc de naus i locals en 2016 respecte a l’any anterior. El consistori, a més, ha duplicat els expedients tramitats respecte a 2015 i triplicat l’import de les ajudes concedides respecte a l’any anterior en aquest programa, creat pel Govern que encapçala Jorge Rodríguez per tal de fomentar la implantació de noves empreses i negocis al municipi.

El Banc de Naus i Locals és una borsa de naus industrials i locals comercials que estiguen sense activitat. Els propietaris les ofereixen en règim de lloguer a un preu preferent, mentre que l'ajuntament afavoreix el pagament del lloguer en tant que el 50% de la subvenció que es puga concedir a l’emprenedor va directament al propietari dels locals i naus, a través dels diversos Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació que posa en marxa periòdicament.

En xifres globals, el banc de naus i locals, que comptava amb 52 espais donats d’alta en 2014 i 57 en 2015, ha passat a 86 en 2016. El total d’espais llogats, que era de 15 en 2014 i 17 en 2016, ha passat a 28; els expedients tramitats han passat de 6 a 11, i les ajudes concedides de 2.600 a més de 8.900 euros, tot incloent les 4 ajudes que el passat mes de desembre va aprovar la Junta de Govern Local.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat que “es tracta d’unes xifres molt positives, que se sumen a altres indicadors que ens mostren que l’activitat econòmica a la ciutat té cada volta més dinamisme, com l’augment de les llicències d’obres i d’activitat. Açò ens anima a seguir treballant en la mateixa línia des del Govern d’Ontinyent, i des d’ací animem als emprenedors a descobrir i aprofitar tot el seguit d’avantatges que tenen al seu abast per portar a terme la seua activitat a Ontinyent”, manifestava.

Destacats