Ontinyent acosta el circ i teatre als barris amb espectacles simultanis

Sayo Gandia mostra la seua satisfacció per la gran acollida que està rebent un Festival que suposa "una alegria per als xiquets i un clar suport al sector cultural"

Guardar

circ i teatre ontinyent
circ i teatre ontinyent

El IX Festival de Circ i Teatre va viure durant el cap de setmana una programació intensiva amb fins a 5 actuacions a distints barris de la ciutat, vàries d'elles de forma simultània per evitar massificacions. Espectacles que van incloure des d'acrobàcies, circ, màgia, titelles, humor i contacontes, i que registraven una gran acollida que la regidora de Turisme, Sayo Gandia, destacava que "han suposat no sols una alegria per als xiquets i xiquetes sinó també un suport clar cap al sector cultural, que tant ha patit durant els últims mesos", manifestava.

Les actuacions continuen aquest mateix dilluns a les 12:00 h i a les 18:00 h al Teatre Echegaray amb l'espectacle "A la fresca", on tres dones assegudes en una cadira gegant ens acostaran a situacions quotidianes. Aquestes dues actuacions previstes inicialment al parc Pere IV i al Mestre Ferrero s'han traslladat a conseqüència de les previsions meteorològiques de fort vent i pluja.

La programació continuarà el dimarts 29 de desembre amb el teatre-Clown de "Bergamotto Show" a les 12:00 h a la plaça del Poeta Vicent Andrés Estellés i a les 18:00 h a la plaça de Sant Domingo. El mateix dimarts 29 a les 18:00 h, però a la plaça de la Coronació tindrà lloc l'espectacle "Hermanos Saquetti" que ens oferiran una varietat de números còmics. Sayo Gandia, mostrava la seua satisfacció perquè "Ontinyent està demostrant que és possible fer cultura complint amb tots els protocols sanitaris recomanats. La cultura sempre ha sigut segura i aquest Festival ho està demostrant", manifestava.

Control d'aforament, públic assistent amb mascareta en tot moment, ús de gel hidroalcohòlic i distància de seguretat són algunes de les mesures aplicades, a més de la simultaneïtat de vàries de les actuacions i la reducció de l'aforament dels espectacles. Per poder accedir al recinte caldrà invitació, les quals poden arreplegar-se des d'una hora abans en el mateix lloc de l'actuació. Qualsevol persona que no tinga invitació no podrà quedar-se en el recinte per gaudir de les actuacions.

Destacats