Ontinyent aconseguix 496.000 euros de la Generalitat per a modernitzar tres polígons

Es millorarà la urbanització al Carrer Diables, s’allargarà el carril ciclopeatonal fins al polígon de Sant Vicent i es millorarà la xarxa d’aïgues al polígon Casa Balones

Guardar

visita poligons Ontiyent
visita poligons Ontiyent

Ontinyent destinarà enguany altres 600.000 euros a la modernització dels polígons industrials de la ciutat després d'aconseguir 496.000 euros de l'IVACE, depenent de la Conselleria d'Economia. Aquestes ajudes serviran per a dur a terme tres projectes als polígons del Pla, Sant Vicent i Casa Balones.

L'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, valorava molt positivament la confirmació d'aquestes ajudes, amb les quals s'arribarà als 5 milions d'euros executats als últims anys a les zones industrials d'Ontinyent, en millores finançades per l'Ajuntament i l'IVACE. Jorge Rodríguez destacava que "sempre diem que els polígons industrials són per a Ontinyent l'equivalent als passeigs marítims per als pobles de platja. I el fet que el sector s'haja mostrat fort com a motor econòmic local en any de pandèmia ens dóna la raó", manifestava.

Les obres, en concret, permetran actuar en tres polígons industrials: La primera actuació permetrà finalitzar la urbanització de part del carrer Diables amb noves voreres i millores en l'enllumenat, jardineria, zona d'estacionament i pavimentació. La segona actuació serà per allargar el carril ciclopeatonal que actualment finalitza a l'antiga fàbrica de tèxtils Aparicio, completant dit vial reprenent l'obra des de l'antiga fàbrica fins al carrer Melcior Torró, en l'entrada al Polígon Sant Vicent. Finalment, l'última actuació serà al polígon Casa Balones, on es millorarà la xarxa d'evacuació d'aigües residuals d'aquest polígon industrial. Les tres actuacions plantejades pel Govern d'Ontinyent compten amb el suport unànime del Ple Municipal, així com de COEVAL i ATEVAL.

Destacats