La UV i l'Ajuntament d'Ontinyent signen l'acord per a la cessió d'espais esportius per al grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

El conveni permetrà que els estudiants puguen continuar amb la docència teòrica i pràctica del grau gràcies a la cessió de l'ús gratuït de les instal·lacions del Poliesportiu

Guardar

conveni ontinyent universitat valència
conveni ontinyent universitat valència

En un acte semipresencial a causa de les condicions per la pandèmia de la Covid-19, s'ha signat hui divendres 16 l'acord pel qual s'aprova el conveni per a la impartició d'una unitat docent del grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

A l'acte han participat la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, el degà de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Salvador Llana, el secretari de l'Ajuntament d'Ontinyent, Rafael Hernández, i el regidor de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut, Óscar Borrell.

Amb aquest acord, l'Ajuntament d'Ontinyent cedeix a la UV de manera gratuïta el Poliesportiu Municipal. L'acord permetrà continuar amb la formació d'un grup de teoria i pràctica per a les assignatures teòric-pràctiques i dos subgrups de vint-i-cinc alumnes tant per a les pràctiques com per als laboratoris o les aules d'activitat física.

La rectora de la UV, M. Vicenta Mestre, destacava que "acords positius com aquest són els que ens permeten poder seguir creixent i en aquest cas, consolidar un campus en plena expansió com és el Campus d'Ontinyent. Per tant, donar les gràcies una vegada més a l'Ajuntament d'Ontinyent per cedir-nos aquestes instal·lacions perquè sense elles, no podrien impartir amb la qualitat que es mereix el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport".

Per la seua banda, l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que la signatura d'aquest conveni "és un pas més en la consolidació d'aquests estudis a la ciutat, un acord que permetrà que les persones que venen a estudiar puguen rebre una formació de la màxima qualitat possible. Reiterem el nostre agraïment al rectorat de la Universitat de València i al deganat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport pel gran esforç que fan per consolidar la universitat a la nostra ciutat", manifestava.

El Poliesportiu compta amb una gran varietat d'instal·lacions com un camp de futbol gespa artificial, un camp de futbol 7, una pista poliesportiva, un pavelló-gimnàs, una pista d'atletisme, un velòdrom, tres frontons, tres sales especialitzades, sala de musculació/càrdio, un trinquet, una piscina descoberta d'estiu, una piscina d'esplai, una piscina de xipolleig, tres pistes de tennis, una pista de tennis coberta, tres pistes de futbet, dues pistes de pàdel i una aula multiusos.

Destacats