La residència universitària d'Ontinyent esgota les seues places i obri una llista d'espera

Óscar Borrell i Jordi Vallés lliuren les claus a l'alumnat que ocuparà les dependències de l'edifici ubicat al barri de La Vila

Guardar

DSC09180residencia
DSC09180residencia

La residència d'estudiants posada en marxa per l'Ajuntament d'Ontinyent la barri de La Vila ha esgotat les 8 places disponibles i ha obert una llista d'espera en la qual s'acumulen altres 8 sol·licituds. El regidor d'Educació, Óscar Borrell, i el de Joventut, Jordi Vallés, acompanyaven hui les alumnes que ocuparan la residència en aquest inici de curs, per tal de lliurar-les les claus i acompanyar-les en la tria d'habitacions.

Jordi Vallés destacava que comptar amb aquesta residència "permet no sols recolzar als i les estudiants amb menys recursos, sinó també dinamitzar i rejovenir el barri de La Vila i seguir creixent com a ciutat universitària amb tot allò que comporta", manifestava. Óscar Borrell destacava el fet "que comptar amb un Campus ben equipat quant a infrastructures, on s'imparteixen titulacions d'elevada demanda com Infermeria, Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Magisteri i Administració i Direcció d'Empreses, i on a més s'ofereix una atractiva oferta de serveis i oci, també suposa impulsar el mercat de lloguers tant d'alumnat com de professorat. La projecció d'Ontinyent com a ciutat universitària i dotada de serveis ens permet seguir avançant com a ciutat d'atracció", apuntava el regidor.

La residència d'estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb els plans d'ocupació, i que està a l'abast d'Estudiants universitaris del Campus d'Ontinyent, estudiants d'FP i becaris i ajudants universitaris poden llogar a preus per sota de mercat (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes), tot regulat per una ordenança aprovada al ple. L'edifici consta de 300 m² de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quartos de bany, a més d'una bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Destacats