La històrica companyia Els Joglars porta al Teatre Echegaray d’Ontinyent la sàtira “Senyor Rossinyol”

Alex Borrell anima a la ciutadania a tornar a acudir al teatre i gaudir d’una obra que es representarà seguint la normativa anticovid vigent

Guardar

senyor rossinyol teatro Ontinyent
senyor rossinyol teatro Ontinyent

La històrica companyia catalana "Els Joglars", amb més de 50 anys d'història, serà la protagonista de la represa de la programació teatral municipal al Teatre Echegaray d'Ontinyent. Ho farà el pròxim 28 de març, a partir de les 19:00 h amb l'espectacle "Senyor Rossinyol", que es representarà seguint totes les condicions establertes per la normativa anticovid vigent.

L'obra dirigida per Alberto Castrillo-Ferrer empra la figura del pintor i escriptor Santiago Rossinyol per a construir una representació que amb humor i ironia crítica la situació del 'procés' a Catalunya. El regidor de Cultura, Alejandro Borrell, animava a la ciutadania a acudir de nou al teatre per gaudir d'una obra que "està rebent molts premis i molt bones crítiques". La cultura és segura i "per això, volem que la gent torne al teatre, que fins a l'esclat de la pandèmia acudia setmanalment per gaudir de representacions teatrals i musicals", remarcava Borrell.

El regidor incidia que, "tot i l'esclat de la pandèmia hem continuat donant suport a la cultura perquè érem conscients de la importància d'estar al costat d'un sector que ha vist paralitzat la seua activitat al darrer any". Així, l'aforament per al Teatre Echegaray estarà limitat al 50% seguint la normativa establerta per la Conselleria de Sanitat. Les persones interessades poden adquirir la seua entrada, al preu de 16 € en anticipada a la web www.caixaontinyent.es i l'entrada general en taquilla a 20 € fins una hora abans de l'espectacle.

Destacats