La Generalitat Valenciana reconeix el programa "Xecs Tornem Junts" d'Ontinyent amb una ajuda de 300.000 euros

L'alcalde Jorge Rodríguez destaca la importància d'ajudar al comerç, hostaleria i serveis amb iniciatives com aquesta i anima a la ciutadania a apostar per Ontinyent aquests Nadals

Guardar

xecs tornem junts ontinyent
xecs tornem junts ontinyent

La Conselleria d'Economia de la Generalitat Valenciana ha reconegut el programa per al foment del comerç, hostaleria i serveis "Xecs Tornem Junts" posat en marxa per l'Ajuntament d'Ontinyent. Ho ha fet amb una ajuda de 300.000 euros, situant així a la capital de la Vall d'Albaida com una de les tres ciutats de tota la Comunitat Valenciana en rebre l'ajuda de major import.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, mostrava la seua satisfacció en conéixer la notícia i destacava la importància "d'estar al costat del nostre comerç, hostaleria i serveis, probablement el sector més ha patit l'aturada d'activitat que ha suposat la pandèmia, amb una acció específica que altres ciutats estan emulant, i que estem orgullosos d'haver posat en marxa en un temps rècord, amb un impacte que supera ja el milió d'euros".

Aquest programa, que forma part de la campanya "Queda't a Ontinyent, compra a casa" posada en marxa a principis de juny ha permés injectar, fins al moment, més d'un milió d'euros als establiments de la ciutat. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, recordava que "des del Govern d'Ontinyent no podíem esperar que les administracions superiors articularen ajudes perquè la nostra gent necessitava ajuda en abril i, per això, les vam executar com més ràpidament millor", i incidia en què "des d'aleshores hem vist posar en marxa moltes iniciatives idèntiques o molt semblants, el que demostra que, una volta més, Ontinyent ha marcat el camí", manifestava.

Jorge Rodríguez, incidia que "aquesta ajuda és una gran notícia, però el nostre esforç no acabarà ací i seguirem duent a terme accions per donar suport als nostres comerços, serveis i hostaleria, com també a autònoms, pimes i empreses radicades en Ontinyent per seguir fent front als efectes de la pandèmia", concloïa.

Destacats