La "Champions League" de la Pilota Valenciana estrena la reforma del Trinquet d'Ontinyent en "la Liga Sports TV"

Óscar Borrell destaca l'impuls donat a l'esport autòcton amb les millores al trinquet, l'organització de partides d'alt nivell i el retorn de l'escola municipal de Pilota

Guardar

oscar borrell jorge rodriguez trinquet ontinyent
oscar borrell jorge rodriguez trinquet ontinyent

La "Champions League" de la Pilota Valenciana tornarà aquesta setmana a Ontinyent i serà retransmesa per la plataforma de la Liga Sports TV. Diumenge que ve 28 de març, la ciutat acollirà l'última jornada de la Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València (lliga per equips més important de pilota valenciana) que servirà per a estrenar en competició la recent reforma del sostre i muralles del trinquet del poliesportiu municipal.

La partida enfrontarà a les 11.30 hores a l'equip del Genovés que lidera aquesta "Champions", conformat per Vicent, Tonet IV i Jose, contra l'equip procedent de Xàbia: Ian, Seve i Néstor. Borrell destacava que "es tracta de grans pilotaris, amb figures d'aquest esport com per exemple Tonet IV, campió de la Copa Caixa Popular defensant, la samarreta de l'Ajuntament d'Ontinyent i del Campionat Individual", explicava.

El regidor destacava l'impuls donat aquesta legislatura a l'esport autòcton amb les millores al trinquet executades en aspectes com la visibilitat amb la reforma del sostre i muralles, pintura o l'enllumenat, així com l'impuls a l'organització de partides d'alt nivell, les trobades escolars de pilota, l'escola municipal de pilota o les gestions realitzades davant la Generalitat Valenciana per a continuar millorant les instal·lacions. Totes aquestes millores en el trinquet fan que estiga en les millors condicions per a les retransmissions televisives sent la partida de la Champions la primera retransmissió televisiva de la plataforma La Liga Sports TV.

Arxivat a:

Destacats