L'espectacle "For+" completa amb èxit el IX Festival de Circ i Teatre d'Ontinyent

Sayo Gandia destaca que l'edició d'enguany "ha demostrat que igual que altres sectors, la cultura pot mantenir l'activitat si és de forma segura"

Guardar

circ i teatre ontinyent
circ i teatre ontinyent

L'espectacle "For+" de la companyia castellonenca Xarop Teatre tancava amb èxit aquest diumenge a la Sala Gomis el IX Festival de Circ i Teatre d'Ontinyent, celebrat a les últimes setmanes a la ciutat.

La regidora de Turisme i coordinadora del festival, Sayo Gandia, destacava que amb l'edició d'enguany "s'ha demostrat que igual que altres sectors, la cultura pot mantenir l'activitat si és de forma segura. Les famílies així ho han entés i han omplit totes les sessions amb els aforaments limitats i el format adaptat que hem plantejat: sessions de vegades simultànies, de xicotet format i amb aforament limitat, i tot sempre complint amb les mesures de seguretat previstes i la normativa sanitària vigent", manifestava. Amb aquesta aposta, menuts i majors han pogut gaudir sense incidències de més de mitja dotzena de disciplines com clown, acrobàcies, trapezi, equilibrisme, malabars o contacontes.

For+, que es representava en dues sessions consecutives, "és un espectacle que conta la història d'un xiquet que tenia el cap tan gros que li cabien tots els somnis. Així donem per finalitzat el festival d'aquest any, desitjant-vos que es complisquen també els vostres somnis", concloïa la regidora.

De manera prèvia a cadascuna de les representacions es projectava en primícia el vídeo que substitueix enguany la recepció de la ciutat a Jacobo, l'emissari dels Reis Mags, i que posteriorment era difós per les xarxes socials municipals, una sorpresa que era rebuda pel públic assistent entre aplaudiments.

Destacats