L'espectacle de dansa "Pi" arribarà a Ontinyent dins la gira comarcal del Teatre Escalante

La Regidoria de Cultura també organitza l'actuació de la cantant Ina Martí al Teatre Echegaray dins la programació de "Poble Nou Endins"

Guardar

teatro escalante Pi
teatro escalante Pi

La Regidoria de Cultura ha organitzat per al 24 d'octubre a les 19:00 hores al Teatre Echegaray la representació de l'espectacle de dansa "Pi", de la companyia "Otra Danza", al marc de la programació cultural municipal de tardor.

Es tracta d'una actuació que forma part de la gira comarcal del Teatre Escalante que impulsa la Diputació de València, un espectacle de dansa visual apte per a tots els públics, on el cos i la seua expressivitat transporta als i les assistents a un univers microscòpic, un món ple de curiosos insectes que al relacionar-se desvelen secrets amagats en cada èsser viu, cada planta i cada element que ens rodeja.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que "es tracta d'un espectacle de dansa valenciana moderna molt interessant per allò que pot suposar d'introducció al públic infantil d'aquesta manifestació artística, amb efectes digitals sorprenents que crearan una atmosfera atractiva i enigmàtica que resultarà especialment curiosa per a xiquetes i xiquets", assenyalava. Les entrades es poden adquirir anticipadament al preu de 6 euros al lloc web www.caixaontinyent.es.

Borrell animava també a la ciutadania a acudir aquest mateix cap de setmana al Teatre Echegaray a l'espectacle musical "Així", de la cantant Ina Martí, que tindrà lloc dissabte 17 d'octubre a les 20:00 hores amb entrada gratuïta amb una de les invitacions que es poden aconseguir a la Casa de Cultura. Martí, que ha acompanyat durant 7 anys al cantautor Paco Muñoz en diverses actuacions, posa veu a poemes d'autors com Vicent Andrés Estellés, M. Josep Escrivá, Salvador Ortells, Luis Cernuda, Vicente Alexandre i Miguel Hernández.

Destacats