L'alcalde d'Ontinyent confirma una davallada en la incidència de Covid-19 a la ciutat per quarta setmana consecutiva

Jorge Rodríguez anima a mantenir la precaució i la conscienciació ciutadana per mantenir la tendència

Guardar

jorge rodriguez
jorge rodriguez

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha confirmat una nova davallada de la incidència dels casos de COVID-19 a la ciutat per quarta setmana consecutiva. En concret, dels 185 casos actius i la incidència acumulada a 14 dies de més de 900 casos per cada 100.000 habitants en la setmana del 9 al 15 de novembre, s'ha passat al període del 6 al 10 de desembre a 39 casos actius i una incidència de 234,8 casos per cada 100.000 habitants, després d'un descens constant i progressiu.

L'alcalde destacava que "són xifres positives que evidencien que si puja la precaució i la conscienciació baixa la incidència, cosa que ens indica que el camí a seguir és continuar amb el respecte a les actuals mesures, perquè com a societat no ens podem permetre més morts ni malalts", manifestava. En aquest sentit, el primer edil recordava que amb la mort el passat dimecres d'un home de 65 anys, ja són 16 les persones que han perdut la vida com a conseqüència directa de la pandèmia.

En la part positiva, el primer edil afegia que s'ha confirmat a l'alcaldia des de la subdirecció de l'Institut Valencià d'Atenció Sociosanitària que totes les persones usuàries de la Residència de Persones amb Discapacitat que gestiona la Generalitat Valenciana han donat ja negatiu a les proves de COVID-19. L'alcalde confirmava que les mesures municipals es mantenen en l'estat en què van quedar al decret emés divendres de la setmana passada, i insistia a demanar a la població "no abaixar la guàrdia i seguir respectant les recomanacions de les autoritats sanitàries, mantenint la distància de seguretat en el dia a dia i emprant la mascareta, a poder ser de Tèxtil Ontinyent", concloïa.

Destacats