L'Ajuntament d'Ontinyent lliura 100 mascaretes amb protecció premium a la Policia Nacional

Han estat elaborades per una empresa ontinyentina del Clúster Textil Sanitari amb el mateix model ja lliurat als efectius de Policia Local i Protecció Civil

Guardar

ontinyent polica nacional mascaretes
ontinyent polica nacional mascaretes

L'Ajuntament d'Ontinyent ha procedit al lliurament de 100 mascaretes personalitzades i amb protecció premium a la Policia Nacional d'Ontinyent. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Gandia, feia lliurament efectiu de les mascaretes a agents de la Comissaria del cos policial a la ciutat, que les rebien per posteriorment distribuir-les entre els seus companys i companyes.

Les mascaretes, personalitzades amb el logo i nom de la Policia Nacional, tenen acabats especials i han estat elaborades amb fluor de carboni a alta concentració, que actua com a barrera hidrostàtica que impedeix que les microgotes travessen el teixit, i amb l'addició d'un biocida amb base d'ions de plata apte per al contacte directe amb la pell, que confereix una barrera de protecció bacteriana.

Aquest és el mateix model ja lliurat als efectius de Policia Local i Protecció Civil, amb diferents personalitzacions. Mascaretes elaborades per una empresa ontinyentina del Clúster Textil Sanitari en base sempre a la norma UNE 0065:2020 de mascaretes higièniques reutilizables, llavables en aquest cas fins a un màxim de 80 voltes.

Destacats