In Comerç presenta la campanya "Bon Nadal i moltes facilitats" per impulsar les compres als comerços d'Ontinyent

El regidor Juan Pablo Úbeda i la gerent de l'associació presenten una iniciativa que complementa la campanya "Queda't a Ontinyent. Compra a Casa" impulsada per l'Ajuntament

Guardar

pablo ubeda ontinyent nadal comerç in
pablo ubeda ontinyent nadal comerç in

"Bon Nadal i moltes facilitats". Amb aquest eslogan presentaven aquest dimecres la gerent d'IN Comerç, Amparo Boscá i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda la campanya per a aquests Nadal per als establiments associats a IN Comerç, que complementa la campanya "Queda't a Ontinyent. Compra a Casa" impulsada per l'Ajuntament.

La campanya de Nadal compta per primera vegada amb una tenda IN situada en el Centre Comercial El Teler on es poden trobar els productes de fins a 13 tendes de diferents sectors perquè segons explicava Boscá "l'objectiu és facilitar, al màxim, les compres a la ciutadania". Així mateix, la campanya també inclou un servei a domicili de les compres que es realitzen a través del web compraenontinyent.com, però "també d'aquelles compres que es realitzen presencialment als establiments i no volen o poden anar carregades o, fins i tot, esperar-se que els ho emboliquen", destacava la gerent.

Així mateix, la web compraenontinyent.com ha renovat el seu disseny, així com funcions d'usabilitat i ha introduït més productes i establiments perquè la ciutadania que preferisca puga comprar el que desitge sense necessitat de moure's de casa. Des de l'associació també es recordava que aquest any s'ofereix la targeta regal que es pot carregar amb l'import que es desitge i després consumir-se als establiments adherits a In Comerç. A més, durant aquests dies a través de les xarxes socials Compra en Ontinyent s'ofereixen diàriament idees per ajudar a la ciutadania a regalar als seus familiars i amics. D'altra banda, des d'IN Comerç, també es recordava que els dies diumenges 20 i 27 de desembre i 3 de gener, a més, els comerços IN obriran en horari especial.

Per la seua part, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, mostrava el seu suport a aquesta campanya perquè "com sempre hem dit des de l'Equip de Govern, comprar a casa significa ajudar a l'economia local. Sempre hem estat al costat dels i les comerciants i continuarem donant suport a tot aquest tipus d'accions que fan possible que la nostra ciutat continue creixent", declarava.

Al costat d'aquesta campanya impulsada per l'associació IN Comerç, l'Ajuntament d'Ontinyent va posar en marxa a principis de desembre la tercera tanda de xecs Tornem Junts, els quals podran consumir-se fins al pròxim 31 de desembre en qualsevol establiment adherit a la campanya. El llistat complet es pot consultar al web www.quedataontinyent.com.

Destacats