Els programes educatius europeus i la formació professional seran els protagonistes de l’Escola de Famílies

Óscar Borrell destaca la coordinació amb els agents educatius i socials per reprendre les activitats esta tardor amb dues noves xerrades

Guardar

OscarBorrell_EscolaFamílies
OscarBorrell_EscolaFamílies

Ontinyent reprendrà la seua "Escola de Famílies" esta tardor amb dues noves xerrades sobre programes educatius europeus i el futur i present de la Formació Professional els dies 15 d'octubre i 26 de novembre, respectivament. El regidor d'Educació, Óscar Borrell, ha presentat hui dues activitats que han estat molt coordinades amb els agents educatius i socials d'Ontinyent, els quals donaran tota la informació a les famílies perquè sàpiguen de primera mà tot allò que estem fent en matèria educativa a la ciutat", assenyalava.

Així, el proper dijous 15 d'octubre i coincidint amb la celebració de l'"Erasmus Day" europeu, tindrà lloc la presentació dels programes i projectes innovadors dels centres educatius que estan immersos en el Programa de la Unió Europea i que han estat escollits pel Ministeri d'Educació a Ontinyent. L'activitat, que tindrà lloc a la Sala Gomis (Recinte Firal) a partir de les 19:00h, és en paraules del regidor d'Educació, Óscar Borrell, "una aposta clara per Europa que considerem que és el futur, com també demostra el fet que l'Ajuntament estiga immers en programa Edusi i haja posat en marxa oficina europea 'nextgeneration'", recordava.

Així, l'activitat comptarà amb professorat del CEIP Vicent Gironés, CEIP Bonavista, CEIP Martínez Valls, IES Jaume I, IES Pou Clar i IES l'Estació. A més, també participarà Mariola Hernández, experta en programes europeus, qui explicarà la importància de seguir innovant en educació de la mà d'Europa. Borrell incidia que "quasi tots els centres educatius d'Ontinyent tenen programes educatius de Fons Europeus. És, per a nosaltres, molt important que estos programes estiguen a Ontinyent i estiguen en els centres".

La programació continuarà el 26 de novembre, i coincidint amb la Setmana de Ciutats Educadores i la Universitat de Tardor, se celebrarà una taula redona al Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 16:30h. Almudena Saurín de la Universitat de València, Javier Cabedo de COEVAL i Fran Albero de l'IES L'Estació exposaran el present i el futur de la Formació Professional.

Destacats