El públic d'Ontinyent respon favorablement al IX Festival de Circ i Teatre

L'actual edició conclourà aquest diumenge 3 de gener a la Sala Gomis amb l'espectacle FOR+

Guardar

circ i teatre ontinyent
circ i teatre ontinyent

Quan resta sols un espectacle dins la programació del IX Festival de Circ i Teatre d'Ontinyent, ja es pot constatar que el públic d'Ontinyent ha respost favorablement a la ja tradicional cita nadalenca impulsada per l'Ajuntament: l'assistència de majors i menuts s'ha acostat a l'aforament màxim previst en la majoria de les activitats, que s'estan desenvolupant amb total normalitat i complint les mesures de seguretat previstes. L'actual edició conclourà aquest diumenge 3 de gener a la Sala Gomis amb l'espectacle FOR+, de la companyia Xarop Teatre, en dues sessions amb aforament limitat.

La regidora de Turisme i coordinadora del festival, Sayo Gandia, explicava que "la ciutadania sap que es compta amb totes les mesures de seguretat, i ha decidit sumar-se a l'aposta per la cultura segura. Mantenir viva l'activitat cultural adaptant-la a l'actual situació era un exercici de responsabilitat per part de l'administració pública per donar suport a un sector que pateix enormement les conseqüències d'aquesta crisi. Un exercici que és possible si es prenen les mesures adequades", destacava.

En aquest sentit, a més de la simultaneïtat de vàries de les actuacions als diferents barris i la reducció del format dels espectacles també s'ha inclòs un control d'aforament, públic assistent amb mascareta en tot moment, ús del gel hidroalcohòlic i distància de seguretat. Unes mesures que en paraules de la regidora es tradueixen en una demostració que és possible continuar participant d'activitats culturals: "Està demostrat que seguint totes les recomanacions sanitàries es pot desenvolupar qualsevol activitat bé siga anar al col·legi o gaudir d'una representació cultural", remarcava.

A l'espectacle d'aquest diumenge, Xarop Tratre comptarà la història de Pupi, un xiquet que se submergeix en els seus somnis i arriba al món del joc. La musicalització està composta a duo per a piano (Ricardo Belda) i veu (Arantxa Domínguez), qui adapta cançons de bressol del món amb jazz, samba i tradicional per a aquest espectacle que posarà punt final a una edició a la qual s'ha pogut gaudir de més de mitja dotzena de disciplines com clown, acrobàcies, trapezi, equilibrisme, malabars o contacontes.

Destacats