El personal del programa EMCORP d'Ontinyent finalitza la seua activitat

Guardar

EMCORP ontinyent
EMCORP ontinyent

Les 6 persones contractades per l'Ajuntament d'Ontinyent amb ajuda del Consell dins el programa EMCORP a la ciutat han finalitzat la seua activitat, després de 6 mesos de treballs en espais i edificis públics. Els efectius van estar contractats amb una subvenció autonòmica de 84.602,22 € i seleccionats pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

Els dos ajudants de biblioteca, conserge i la TASOC durant aquest temps han realitzat serveis de dinamització i interés general per millorar l'atenció a la ciutadania així com el funcionament general de l'administració. Així mateix, els dos oficials d'obra contractats han realitzat més de 35 actuacions de reparació de carrers i acerats, així com de manteniment i neteja de camins, espais i col·legis públics.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que "s'han realitzat actuacions de les denominades com a menors, però que és important que es facen per millorar la seguretat, comoditat i imatge de la ciutat. Són accions que sovint poden resultar poc visibles però que són molt necessàries", assenyalava.

Destacats