El medieval "Cant de la Sibil·la" d'Ontinyent també s'adapta a la pandèmia

L'aforament serà reduït i amb accés amb invitació, i les persones assistents hauran de guardar la distància de seguretat i acudir amb mascareta

Guardar

cant sibil·la ontinyent
cant sibil·la ontinyent

L'Església de Santa María d'Ontinyent acollirà el pròxim 22 de desembre la representació del Cant de la Sibil·la, el tradicional cant religiós medieval que versa entorn del judici final, i que enguany adapta la seua interpretació a la pandèmia: l'aforament estarà limitat a 110 persones, que hauran d'assistir a l'Església de Santa Maria amb invitació, guardar la distància i acudir amb mascareta. Les invitacions es poden recollir a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h, lliurant-se per ordre de demanda.

El Cant de la Sibil·la està organitzat pel grup de música antiga Menestrils, el Grup de Danses i la Colla de Campaners, amb el suport de la parròquia de Santa Maria i el patrocini de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ontinyent, des d'on l'edil Àlex Borrell explicava que "finalment la pandèmia no impedirà que puguem tancar l'any amb aquesta cita única al nostre calendari cultural, a la qual participen diverses entitats i associacions per fer-nos gaudir any rere any d'una gran qualitat interpretativa, musical i escenogràfica", manifestava.

La representació, que se celebra en aquesta data per la celebració de l'advent (temps litúrgic que precedeix el Nadal) tindrà lloc a partir de les 20:30 hores del dimarts 22 i s'acompanyarà una volta més de la interpretació dins de l'església de la "Dansa de la Mort" a càrrec del Grup de Danses d'Ontinyent. La representació inclourà les interpretacions de "les Campanes de la Sibil·la" i la "Marxa Processional". La direcció musical estarà a càrrec de Francesc Tortosa, amb la direcció escenogràfica i tècnica de la Colla de Campaners d'Ontinyent.

Destacats