El IX Festival de Circ i Teatre ompli de nou de cultura els carrers d'Ontinyent

S'han previst fins a 18 representacions teatrals que arribaran a tots els barris de la ciutat fins al pròxim 3 de gener

Guardar

circ i teatre ontinyent
circ i teatre ontinyent

De manera adaptada a la pandèmia de la Covid-19 començava aquest diumenge el IX Festival de Circ i Teatre al carrer d'Ontinyent. L'espectacle "Carrilló" de la companyia catalana La Tal obria el festival amb quatre sessions repartides al llarg del dia per evitar aglomeracions i garantir així la distància de seguretat entre les persones assistents.

La regidora de Turisme, Sayo Gandia, explicava durant la inauguració que "hem de donar exemple. Fer cultura d'una manera segura també és possible" i incidia que "hem apostat per un nou festival adaptat a la pandèmia" que compta amb 12 companyies i, fins a 18 representacions que arribaran a tots els barris de la ciutat i de manera simultània per evitar aglomeracions. En aquest sentit l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que "mantenir aquest festival no sols és una aposta per la cultura, sinó també perquè els xiquets i xiquetes d'Ontinyent i d'altres poblacions puguen tindre moments especials".

La programació es reprendrà aquest diumenge 20 de desembre amb l'actuació "Italino Grand Hotel" de la companyia La Tal. Serà en la Sala Gomis a partir de les 18:00 h amb un aforament màxim de 145 persones. Les invitacions podran arreplegar-se una hora abans en el mateix lloc de la representació. Aquest espectacle de clown parteix de la pregunta qui renta els milers de llençols dels hotels? El dilluns 21 continuarà la programació a partir de les 18:00 h al Teatre Echegaray amb l'espectacle "Tempus Magicus" de JMGestion Teatral on 8 artistes faran gaudir als xiquets i xiquetes d'una vesprada d'acrobàcies, màgia i clowns.

Destacats