El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent mostra interès perquè la Sala Gomis acollisca la vacunació massiva contra la Covid-19

Des del Govern d’Ontinyent s’ha enviat aquest mateix dijous els plànols de la instal·lació

Guardar

Jorge Rodriguez Ontinyent
Jorge Rodriguez Ontinyent

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha mostrat interés perquè la Sala Gomis d'Ontinyent es convertisca en la seu per albergar la vacunació massiva prevista per a principis d'abril, una vegada la Generalitat Valenciana reba les vacunes de les distintes farmacèutiques. L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, que es reunia aquest dijous telemàticament amb la gerent del Departament, Marga Llaudes, i diferents alcaldes de la comarca, explicava que des del govern ontinyentí s'enviava poc després de l'encontre els plànols de la instal·lació, "perquè puguen valorar amb major precisió la idoneïtat d'aquest espai", assenyalava l'alcalde.

La Sala Gomis compta amb una gran zona d'esplai a l'aire lliure, així com dues zones diferenciades: Una d'elles és la sala pròpiament dita i l'altra és la cafeteria que actualment està utilitzant-se pel servei de rehabilitació de l'Hospital. La cafeteria, a més d'incloure una porta d'accés, compta amb finestrals gegants, que podrien fer-se servir per a accedir individualment a la zona de vacunació. Jorge Rodríguez incidia que "donarem totes les facilitats possibles perquè s'immunitze com més prompte millor a la ciutadania", ja que "som conscients que la col·laboració institucional és essencial perquè una vacunació d'aquestes característiques funcione de manera eficient".

Cal recordar que l'Ajuntament d'Ontinyent va remetre una carta d'oferiment formal de cessió d'espais municipals per a la vacunació massiva a la direcció del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, per posar a disposició de la campanya de vacunació contra la covid-19 tots els mitjans materials i humans que siguen de competència municipal, com ara les instal·lacions esportives, culturals, administratives i socials, a més del personal que es considere necessari per a un adequat desenvolupament de la campanya.

Destacats