Comerç IN posa en marxa una campanya comercial que premia actituds beneficioses amb el medi ambient

Guardar

IMG_3709
IMG_3709

L'Associació de Comerciants "Comerç IN" d'Ontinyent ha posat en marxa una nova campanya comercial que premia actituds beneficioses amb el medi ambient: "Activa el teu costat eco" compta amb el suport de l'Ajuntament i la Conselleria d'Economia, i donarà regals com botelles d'aigua reutilitzables, mascaretes Tèxtil Ontinyent o Eco diners per gestos com utilitzar cistelles i cabassos per fer la compra al comerç local o compartir eco consells a les xarxes socials.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que des de l'Ajuntament "volem seguir al costat del comerç local en un moment delicat, on la pandèmia ha provocat un augment de les compres en línia que en res contribueixen amb el seu entorn, unes compres que a més generen un augment de residus i d'emissions de CO₂. Per això era important donar suport a una campanya que a més casa totalment amb l'aposta que ve fent el Govern d'Ontinyent per la sostenibilitat com a línia d'acció transversal a totes les àrees", explicava.

La iniciativa, que també compta amb el suport de les empreses Recisa, Egevasa i Guerola Reciclatges, compta amb 89 establiments participants en sectors de tots tipus, i està articulada a través de la nova APP +IN Ontinyent de l'associació. Segons explicava la vicepresidenta de Comerç IN, Anna Ferrero, "és una idea amb la qual volem fomentar el comerç local i l'economia del bé comú, reduir l'ús d'envasos d'un sol ús (bosses de plàstic) i conscienciar de la importància de la gestió correcta dels residus o del compliment de les mesures higièniques i sanitàries", manifestava.

Punts canviables per regals

Amb la campanya, que està en funcionament des del 21 de setembre al 21 d'octubre, es premia "actituds eco" com comprar als comerços i serveis IN (10 punts); emprar cistelles, bosses o cabassos reutilitzables per fer la compra a aquests establiments (5 punts); compartir vídeos o fotos d'eco consells a través de l'APP (5 punts); compartir els eco consells de l'APP en les xarxes socials (1 punt) o respondre encertadament a eco preguntes de l'APP (1 punt).

Aquests punts seran intercanviables per premis com mascaretes Tèxtil botelles reutilitzables; eco bosses; bosses de malla; botelles d'aigua reutilitzables; fundes per a mascaretes o "Eco diners", que s'acumularan en la mateixa APP i es podran canviar en els xicotets comerços del centre urbà de la ciutat (1 euro de compra per cada 10 punts acumulats). Les persones aniran acumulant els punts que podran consultar en l'apartat de l'app i acudir a la seu de l'associació a canviar-los els dimecres i dijous de 16 a 18 hores a partir del 30 de setembre.

Destacats