Comerç In d'Ontinyent ofereix descomptes pel “Black Friday”

Guardar

comerç ontineynt
comerç ontineynt

L'associació Comerç IN d'Ontinyent estrena aquesta setmana un innovador sistema "rasca rasca digital" integrat a la seua nova APP, que repartirà fins a 700 euros en vals descompte a gastar durant la setmana del "Black Friday". La presidenta de Comerç IN, M. José Alhambra, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Ontinyent, Pablo Úbeda, presentaven aquest dijous la iniciativa, pionera a Espanya en associacions d'aquest tipus, i que compta amb el suport del consistori ontinyentí dins la seua línia d'impuls a la digitalització del sector.

Pablo Úbeda, destacava que "la digitalització ha vingut per a quedar-se, i avançar-se a la resta amb iniciatives pioneres com aquesta mostra la inquietud i bon treball de Comerç IN en aquesta matèria, que suposarà una revolució en el comerç". "Des de l'Ajuntament d'Ontinyent som conscients i per això recolzem iniciatives com la que presentem hui, però també oferint nombroses accions de formació vinculades a la digitalització com els 14 cursos amb què acabarem l'any, i per on hauran passat centenars de persones", assenyalava.

M. José Alambra explicava que el sistema "rasca rasca digital" serà una nova funcionalitat integrada en la nova APP "In Ontinyent", que es presentava recentment i que permet portar la targeta de fidelització en el telèfon mòbil. En aquesta primera ocasió durà el nom de "Rasca d'Or", fent joc de paraules amb la "Setmana d'Or", que serà com comerç IN nomenarà el seu Black Friday, i amb el fet que Ontinyent siga el poble del Meló d'Or, segons explicava. M. José Alambra afegia que amb aquesta iniciativa "potenciem l'app, la digitalització, reduïm l'impacte en el medi ambient i potenciarem les vendes en la setmana anterior i la mateixa del Black Friday, quan se solen paralitzar".

En total, es repartiran 2 premis de 100 euros, que podran duplicar-se si s'ha pagat les compres amb la targeta de Caixa Ontinyent; a més de 50 premis de 6 euros i 250 bosses reutilitzables. Per a participar l'única condició, a més d'estar donats d'alta en la targeta, serà realitzar una compra superior a 5 €. Si algú encara no té l'APP "In Ontinyent" es pot donar d'alta a l'instant amb l'ajuda de qualsevol dels comerços In. Els premis es canviaran en l'associació, durant la "Setmana d'Or", entre el 25 i el 30 de novembre, durant la qual hi haurà nombroses ofertes de les quals s'informarà a través d'un díptic, les xarxes socials i també al lloc web de l'associació. A més els clients podran participar en el sorteig de "Confecomerç CV", la confederació del Comerç Valencià, que sortejarà 3.000 € entre tots els clients que compren en el xicotet comerç valencià.

Destacats