Borrell destaca la contribució del CAVA a la història esportiva d'Ontinyent en el 50 aniversari del club

La biblioteca de Sant Josep acollia aquest dijous un emotiu acte amb presència d'esportistes de diverses generacions

Guardar

50 aniversari del CAVA Ontinyent
50 aniversari del CAVA Ontinyent

El regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Ontinyent, Óscar Borrell, destacava "la contribució clau del Club Atletisme Vall d'Albaida (CAVA Ontinyent Stocklogistic) a la història esportiva d'Ontinyent, una història que desitgem que ha estat molt fructífera en aquests 50 anys i que desitgem que siga igual de fructífera en el pròxim mig segle".

Borrell tancava aquest dijous el torn d'intervencions de l'acte del 50 aniversari del CAVA Ontinyent, que tenia lloc a la Bibloteca de Sant Josep, on es reunien esportistes i públic en general de diverses generacions. L'acte era introduit pel regidor de Bibloteques, Ferran Gandia (format com a esportista a les categories inferiors del club), comptant també amb les intervencions del president del club, Vicent Revert, així com membres destacats com ara Andreu Gramage, Jesús Bordera i Fran Mollà.

Al torn d'intervencions es vivien moments emotius, especialment en recordar les persones vinculades al club i ja desaparegudes, i es projectava un vídeo on apareixien imatges d'alguns dels esportistes més destacats a la història del CAVA, entre els quals estan els atletes olímpics Orlando Ortega i Mònica Pont.

Óscar Borrell tenia paraules d'agraïment per a les persones que han treballat i treballen desinteressadament per tirar endavant el club, i animava als esportistes de base del mateix (als quals el mateix regidor acompanyava recentment al cross de Sagunt) "a continuar fent-nos vibrar i gaudint de tot allò de positiu que aporta l'esport a la formació, la salut i la felicitat de les persones".

Destacats