ACTAIO programa fins a 7 activitats online durant gener per conéixer l'FP i millorar l'ocupabilitat d'Ontinyent

La programació forma part de la V Fase de l'Acord Territorial que desenvolupa l'Ajuntament d'Ontinyent

Guardar

actaio2020
actaio2020

L'Acord Territorial per l'Ocupació Ontinyent-Ibi-Alcoi (ACTAIO) ha organitzat fins a 7 activitats per al mes de gener dintre del desenvolupament de la seua V Fase. Aquesta serà desenvolupada per l'Ajuntament d'Ontinyent fins al 31 de març i subvencionat pel LABORA com programa EMPACE 2020.

Cal recordar que ACTAIO està impulsat pels Ajuntaments d'Ontinyent, d'Ibi, Alcoi, els sindicats UGT i CCOO i les associacions empresarials COEVAL, IBIAE i FEDAC, que des de 2016 han fet front comú per abordar amb accions conjuntes la problemàtica de la desocupació i el desenvolupament local de manera més eficient i evitant la duplicació d'esforços. En aquesta ocasió, la V Fase del programa d'acció és gestionat per l'Ajuntament d'Ontinyent i subvencionat pel LABORA com programa EMPACE 2020.

El regidor de Promoció Econòmica d'Ontinyent, Pablo Úbeda, explicava que "a través d'aquestes activitats els participants podran tindre un contacte directe amb empreses i millorar així les seues opcions d'ocupabilitat tenint en compte el canviant escenari socioeconòmic", manifestava.

Per al mes de gener, s'han programat tres webinars. El primer tindrà lloc aquest divendres 15 de gener "Eines TIC per fer una entrevista en línia". El segon webinar serà el dimarts 19 amb el nom "Saps com crear un perfil al linkedin i que siga atractiu?" i, per últim, el dijous 21 tindrà lloc el webinar "Com accedir als Certificats de Professionalitat". Aquestes tres conferències en línia es complementaran amb altres activitats com el Tour Virtual per l'empresa ITC Packaging que serà el divendres 15 a partir de les 9:00h, així com els "Fuck Up Fridays" on s'exposen errors a evitar i que està previst per al pròxim 29 de gener. Així mateix, cada dijous s'ha programat un espai obert amb diferents empreses per poder apropar a la persona participant en el món laboral. Durant el mes de novembre participaran l'empresa La Sària (14/01), Grupo Maya (21/01) i La Tiendología (28/01). Per poder participar en les activitats cal inscriure's a través del web: http://actaio.ajuntament-ontinyent.es/

Entre els principals objectius d'aquesta Fase V es troba fomentar i potenciar la Formació Professional com a recurs clau pel desenvolupament socioeconòmic de les àrees funcionals de la Vall d'Albaida i l'Alcoià; l'abordatge de la problemàtica de la desocupació; i el desenvolupament local de manera coordinada i planificada, a més de tractar de reduir l'impacte de la Covid-19 en l'ocupació i el desenvolupament.

Destacats