Acrobàcies i equilibris impossibles protagonitzen la tercera actuació del IX Festival de Circ i Teatre de Ontinyent

Sayo Gandia destacava la importància de respondre a les demandes del món de la cultura, “que està patint de manera dràstica les conseqüències de la crisi sanitària"

Guardar

circo-ontinyent
circo-ontinyent

Aquest dilluns el Teatre Echegaray acollia la tercera representació del IX Festival de Circ i Teatre d'Ontinyent. L'espectacle "Tempus Magicus" va combinar acrobàcies, equilibris impossibles i màgia deixant sorpresos a tot el públic assistent.

La regidora de Turisme, Sayo Gandia, explicava que "la millor manera que tenim per respondre a les demandes del món de la cultura, un dels sectors que estan patint de manera més dràstica les conseqüències d'esta crisi sanitària, és treballar per organitzar esdeveniments culturals i treballar per garantir l'aplicació de totes les mesures recomanades per sanitat", manifestava.

En aquest sentit, l'actual edició s'ha adaptat per oferir espectacles de forma més menut per facilitar la reducció dels aforaments incloent, per primera vegada, actuacions simultànies. La programació es reprendrà precisament este dissabte 26 de desembre amb l'actuació "El rei Mides i les Metamorfosis" a la Plaça Coronació a partir de les 12:00h i a partir de les 18:00h, però al Teatre Echegaray tindrà lloc la representació "Koselig".

Per poder accedir al recinte caldrà invitació, les quals podran arreplegar-se des d'una hora abans en el mateix lloc de l'actuació. Qualsevol persona que no tinga invitació no podrà quedar-se en el recinte per gaudir de les actuacions.

Destacats