La terrassa de la Torre serà accessible i segura

Guardar

Torre-de-Torrent
Torre-de-Torrent

Amb l'objectiu de fer més accessible la Torre de Torrent, a més de garantir la seguretat dels ciutadans i visitants interessats a conéixer la història de la nostra població, l'ajuntament està duent a terme unes reformes en la terrassa de la mateixa. Esta no podia visitar-se per escolars a causa de la falta de seguretat i el perill existent per a aquells que pujaren. Per a acabar amb esta situació, l'antiga barana de ferro de la terrassa i el cablejat estan sent substituïts per panells de vidre, reduint també els perfils existents per a fer més lleugera i transparent la solució final.

El regidor d'Activitats Lúdiques, Alfred Costa, ha declarat que "aquesta actuació, que compta amb els informes favorables de Patrimoni, és un gran avantatge perquè convertirà la terrassa en un espai atractiu per a facilitar la lectura i comprensió de la configuració i construcció de la Torre i entendre com s'emplaça en un context territorial més ampli".

A més d'aquesta mesura s'estan fent moltes altres reformes en la Torre, ja que l'ajuntament està conscienciat de la importància que té aquest monument tan significatiu en la història de la ciutat. Les mesures de reforma més recents són la recuperació de la mènsula de la part baixa de l'escala i la implantació d'una porta de ferro forjat en la mateixa.

Destacats